Biking and Hiking - Norway Insight

Biking and Hiking

From NOK 0

Denne turen tar deg gjennom Bergen sentrum med sykkel, der du får oppleve høydepunktene med byen, i ditt eget tempo. Vi har lagt opp en anbefalt rute, men du velger selv hva du ønsker å besøke, og hvor du vil sykle.

Når du er fornøyd, sykler du opp til Ulriksbanen der du setter fra deg sykkelen og tar banen opp på fjellet. På fjellets topp, har vi lagt opp til at du går i tur i området med medbrakt matpakke. Du velger selv om du vil gjennomføre en 1-timers eller 3-timers tur fra toppen av Ulriken (643 moh.) Her vil du få oppleve mye kulturhistorie og fantastisk utsikt mens du vandrer i området rundt toppen av Bergens høyeste byfjell.


Ruteinformasjon: Vi har lagt opp en anbefalt sykkelrute som ikke er særlig krevende, og går for det meste langs sykkelsti og flat vei. Vær obs på møtende biler. Dette er en selvguidet tur, som vil si at du får utdelt GPS, og en mobil-app som begge guider deg til samme sted. I tillegg får du skriftlig informasjon om stedene du besøker.


Vi anbefaler å legge inn stopp på Norges Fiskerimuseum, Gamle Bergen Museum og Mariakirken. Følg fjellveien et stykke, da den har flott utsikt over byen.


Inkludert: Leie av sykkel, hjelm og sykkellås. Leie av GPS med alle nødvendige koordinater og skriftlig informasjon om fjellturen. Billetter til Ulriksbanen t/r og lunsjpakke.


Sesong: 1. mai – 30. september


Alder: Minimum 12 år


Pris: Voksne 990,- Barn 490,- (12-16 år)


Praktisk informasjon: Sykkel, utstyr og billetter hentes hos Bergen Basecamp i sentrum. Her får du en gjennomgang av utstyret og hjelp til å tilpasse syklene, før vi sender deg avgårde. Vi anbefaler å ta med vannflaske, kamera og solbriller. Ha gode sko, varme klær og vindjakke. Husk å kle deg etter været!


Anbefalt tidstabell:
10.00: Oppmøte hos Bergen Basecamp (Holmedalsgården 3 på Bryggen) for gjennomgang
10.30: Avreise Bergen Basecamp
11.30: Besøk Gamle Bergen Museum ca. 4,5 km
13.00: Gamle Bergen – Ulriken ca. 7,5 km
14.00: Ankomst Ulrikens topp
15.00: Tur i området
18.00: Ulriken – Bergen sentrum ca. 4 km
20.00: Levere sykkel og utstyr hos Bergen Basecamp i sentrum


Dette er en anbefalt tidstabell, der vi legger opp til at du velger 3-timers turen. Man kan legge opp hele dagen slik som man vil, og man kan starte aktiviteten på senere tidspunkt og bruke kortere tid om det er ønskelig.


Høydealternativer:


S: 150-170
M: 165-175
L: 170-190
XL: Over 190

 

Avbestilling: Gratis avbestilling med full refusjon inntil 48 timer før avreise

From NOK 0

Book Now!

Route

  1. Bergen